Selecteer provincie

Abswoude Schildersbedrijf Van

Details

Adres
Haaswijklaan 25
2343PA Oegstgeest
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-29135125

Wat wij doen:
Mijn naam is Martin van Abswoude. Medio 2007 ben ik van start gegaan met Schildersbedrijf Van Abswoude. Hiervoor heb ik ruim 22 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als allround-schilder.

Samen met mijn partner Joke van Abswoude, die zorg draagt voor de administratie, is het ons streven particulieren èn bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van schilderwerk, beglazingen, advies en wandafwerking volgens de nieuwste trends.

Omdat Schildersbedrijf Van Abswoude een klein bedrijf is, krijgt u bij zowel de opname als de uitvoering van de werkzaamheden te maken met één contactpersoon. Het gevolg hiervan is dat de relatie met de klant op een hoog persoonlijk niveau kan worden onderhouden.

Ik streef naar grote klanttevredenheid: Door het geven van advies op maat, kan ik u laten zien dat schilderen méér is dan een likje verf!

Uw huis is een kostbaar en dierbaar bezit. Voor het behoud van de waarde ervan en tevens voor optimaal woongenot is goed en vakkundig onderhoud een eerste vereiste. Optimaal onderhoud betekent vooral: het op tijd plegen van onderhoud.Service:
Glasvlies, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Service:
Gratis offerte

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Spuitwerk, Wandafwerking

Diensten:
Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting