Schadenet BV (Hoofdkantoor)

Details

Adres
Kerkdijk 11
3615BA Westbroek
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0346-282640

fax : 0346-282961

[email protected]

Wat wij doen:
Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.
Schadenet is een transparante organisatie met duidelijke communicatielijnen. Met een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheiden de Schadenet-vestigingen zich in de automotive markt. Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiƫnte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, Erkend Duurzaam, Milieuvergunning en -certificaat. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 09:00 - 17:00
1e Paasdag : geslotenService:
Haal- en brengservice, vervangend vervoer, Vervangend vervoer / leenauto

Merk:
Alle merken, Smart

Doelgroep:
Leasemaatschappijen, Particulieren

Diensten:
Online schade melden, Plaatwerk, Richtwerk, Ruit reparatie / vervangen, Samenwerking met alle leasemaatschappijen, Samenwerking met alle verzekeraars, Schadeherstel auto, Schadeherstel bedrijfswagen, Schadeherstel camper / caravan, Uitdeuken, Uitdeuken zonder spuiten, Uitlijnen

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend Duurzaam, 9001 / 14001, FOCWA