Schildersbedrijf Avast

Details

Adres
Houweg 35
3921DB Elst ut
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Avast Schilderwerken is een schildersbedrijf met hart voor het vak, verstand van zaken en oog voor detail. Dat merkt de klant aan de manier waarop het werk wordt aangepakt en uitgevoerd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en zo nodig aangevuld met goede adviezen. Er wordt doordacht te werk gegaan en het bedrijf is zeer kritisch op de kwaliteit van het geleverde werk.

Men kan bij ons terecht voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden zowel groot als klein en zowel binnen als buiten, maar ook voor nieuwbouwschilderwerk aan woningen, bedrijfspanden en overige bewoningen.

Het is erg belangrijk om uw woning of bedrijfspand te wapenen tegen verval. Het buitenschilderwerk moet daarom planmatig en regelmatig onderhouden worden. Dit voorkomt onder andere houtrot en het geheel blijft er strak uitzien. Bij regelmatig onderhoud hoeft u geen onnodige kosten te maken, welke veroorzaakt worden door achterstallig onderhoud. Ons bedrijf heeft de kennis, ervaring en deskundige vakmensen in huis om uw pand te beschermen tegen allerlei weersinvloeden.

Naast het traditionele schilderwerk, kunnen wij u, met onze professionele verfspuitmachine eveneens een "nieuwe en innovatieve" manier van schilderwerk aanbieden speciaal voor plafonds en wanden. Het zgn. (airless) spuiten van latex/muurverf geeft uw wanden en plafonds een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:
Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote oppervlakten of oppervlakten welke heel grof zijn qua structuur bv. spak of granol), kunnen door deze methode ideaal behandeld worden.
Service:
Gratis advies, Gratis offerte, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Service:
Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Diensten:
nieuwbouwschilderwerk, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, schilderwerk binnen en buiten, Spuitwerk, Wandafwerking