Selecteer provincie

NIEUWENHOF SCHILDERS BV 040-2831295 openingstijden - Herstel service inschakelen met verzekering, prijs professioneel bedrijf BV of ZZper.

Details

Adres
Spegelt 7
5674CE Nuenen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.nieuwenhofschilders.nl

Wat wij doen:
Door ervaren en vakbekwame schilders voert Schilderwerken van den Nieuwenhof b.v. hoofdzakelijk werkzaamheden uit in de sector onderhoud en renovatie van woningen, voor woningbouwverenigingen en/of woningbeheerders, bedrijfsgebouwen als kantoren enz. zowel op de zakelijke als op de particuliere markt in zuid Nederland. Ons uitgangspunt is de opdrachtgever een kompleet pakket aan te bieden overeenkomstig zijn wensen. Dit betekent eisen en belangen van de opdrachtgever inzien, problemen onderkennen en deze door meedenken trachten op te lossen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het afleveren van kwalitatief hoogstaand vakmanschap is een bedrijfsfilosofie geworden. Op alle fronten zoals, calculatie, werkvoorbereiding en het schilderen zelf passen wij deze filosofie toe. Intern zijn we altijd bezig om onszelf te verbeteren. Daarom bieden wij aan onze medewerkers voortdurend scholingen aan en een vakkundige begeleiding bij de uit te voeren werken Ook de materialen die we gebruiken worden kritisch gekeurd. Jaarlijks verschijnen er tal van nieuwe producten op de markt, waaruit we zorgvuldig een selectie maken, passend bij onze kwaliteitsfilosofie. Niet alleen producten, maar ook de leveranciers wordt frequent beoordeeld op hun kwaliteit en bedrijfsvoering. Omdat wij met u als opdrachtgever goede afspraken willen maken en garanties afgeven, moeten wij overtuigd zijn van de betrouwbaarheid van onze leveranciers.Uw voordeel: U heeft de garantie dat U met vaklieden te maken krijgt die gebruik maken van uitstekende materialen.Die garantie krijgt u van ons op papier, zwart-op-wit! U kunt een garantie verwachten voor binnenschilderwerk voor een periode van 5 jaar. Natuurlijk met de voorwaarden dat het schilderwerk niet onder extreem of abnormaal gebruik gebukt gaat. Buitenschilderwerk 5 jaar aflopend, voor beitswerk 2 jaar en voor beglazing voor vaste delen 10 jaar en draaiende delen 5 jaar. Voor planmatig onderhoud zijn deze garantieperioden vanzelfsprekend nog langer en in overleg met de opdrachtgever vast te stellen. Service:
Alleen op afspraak

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
De Winterschilder, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG, AF Erkend, Savantis Erkend Leerbedrijf