Selecteer provincie

Autoschade-schadenet Koenen heerlen bv 045-5215450 openingstijden - Herstel service inschakelen met verzekering, prijs professioneel bedrijf BV of ZZper.

Details

Adres
Breukerweg 178
6412ZL Heerlen
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Schadenet Maastricht is een transparante organisatie met duidelijk communicatielijnen. Een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Maastricht zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiƫnte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet Maastricht zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Maastricht door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Schadenet Maastricht is een een FOCWA Eurogarantbedrijf waar u 4 jaar garantie krijgt op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 12:00
Zondag : geslotenDiensten:
Schadeherstel auto

Aangesloten bij / Certificering:
Focwa