Henske Schildersbedrijf

Details

Adres
Nieuwstraat 33
6099AA Beegden
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Iedereen weet dat een woning regelmatig onderhoud nodig heeft. Bij verhelpen van achterstallig onderhoud lopen de kosten meestal flink op. Schilderwerk moet regelmatig grondig worden geïnspecteerd, zodat achterstallig onderhoud en hoge reparatiekosten tijdig kunnen worden voorkomen. Een goede inspectie vereist de nodige kennis en ervaring, die kunt u het best overlaten aan de mensen die daarover beschikken. Norbert Henske Schildersbedrijf VOF kan voor u zo'n inspectie verzorgen.

De winter is eigenlijk bij uitstek dé periode om uw huis in het nieuw te steken. In de winterperiode, van november tot en met maart, geeft ons schildersbedrijf een hoge korting op al uw binnenschilderwerk, plafond- en wandafwerking. Dit geldt niet alleen voor woningen maar ook voor zakelijke panden. U kunt bij ons terecht voor een goed en uitgebreid advies. Informeer naar de voorwaarden en naar uw mogelijkheden voor in aanmerking te komen voor de kortingspremie van de winterschilder.

Behangen is tegenwoordig eenvoudig als u de juiste materialen kiest. Bij de keuze van deze materialen adviseren wij u graag. Tevens zijn wij gespecialiseerd in o.a. het leveren en verwerken van behang- glasweefsel en vliesfaser. Vliesfaser en lambrisering op speciaal vlies geeft een creatieve wandvorming en een nieuwe dimensie. Vliesfaser is een materiaal van deze tijd. Het kan probleemloos en tijdbesparend verwerkt worden en voldoet aan alle eisen van gezond wonen.

Wanden en plafonds kunnen met eenvoudige middelen door iedereen behandeld worden. Wilt u echter kwaliteit die verbaast dan kiest u voor de vakman. Het verschil zal u daadwerkelijk verbazen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als AF-erkende schilder kan Norbert Henske Schildersbedrijf VOF u een gedegen totaaladvies geven, ondersteund door de juiste stalenboeken en kleurenwaaiers. Vervolgens kunt u erop rekenen dat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele verfsystemen die op de juiste wijze duurzaam worden aangebracht. Kies daarom altijd voor een AF-erkend vakman, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Bovendien betaalt u voor al deze zekerheden niets extra. Sterker nog, hoe langer u plezier heeft van het schilderwerk, hoe voordeliger u uit bent. Een AF-erkend vakman geeft u niet alleen waar voor uw geld... hij garandeert dat ook!Service:
Glasvlies, Houtrot repareren, Kleuradvies, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Plafondafwerking, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Wandafwerking

Diensten:
inspectie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
AF