Selecteer provincie

Afman Uitdeuken Zonder Spuiten BV Kees

Details

Adres
de Gast 1
9801AA Zuidhorn
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.keesafman.nl

Wat wij doen:
Kees Afman, wie is hij?

Kees Afman is reeds 15 jaar werkzaam in de autobranche, eerst als plaatwerker en de laatste 10 jaar als specialist in het uitdeuken zonder spuiten. Met zijn ruime werkervaring worden deuken snel en vakkundig verwijderd.

Door de mobiele service wordt de schade aan uw auto ter plekke hersteld. Geen routebeschrijvingen, maar reparatie op locatie.

Goed en goedkoop

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek, ook wel restylen genoemd, om kleinere deuken te verwijderen zonder dat opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor worden uw reparatiekosten aanzienlijk gereduceerd. Ook grotere deuken of deuken met lakbeschadigingen kunnen in sommige gevallen wel verwijderd worden. In dit geval blijft de lakschade bestaan of wordt deze schade bijgewerkt.

Reparaties volgens deze speciale techniek leveren de volgende voordelen:

Snelle reparatie
Goedkope reparatie
Geen kleur- en glansverschil door nieuw spuitwerk
Milieuvriendelijke reparatie

In de praktijk.......

Iedereen kent ze wel, die kleine deukjes vaak door omvallende fietsen of openslaande portieren van andere auto's. Om nog maar niet te spreken van vallende kastanjes uit de bomen of vaak nog erger hagel uit de lucht. Dit zijn schades die uitermate geschikt zijn om te verwijderen zonder te spuiten
Diensten:
Uitdeuken