Blesco-Glaszettersbedrijf

Details

Adres
Marsdiep 26
8321MC Urk
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0527-684431

fax : 0527-684431

Wat wij doen:
Welkom bij Blesco!

Blesco Glaszettersbedijf bedrijf bestaat sinds 1992 en is vanaf die tijd uitgegroeid tot een toonaangevend glaszettersbedrijf op Urk en omstreken. We hebben ons weten te onderscheiden door een uitgebreid leveringspakket. En door kennis en ervaring weten wij dat Service met een hoofdletter S geschreven dient te worden.

Rinkel de Kinkel!

Glasschade ontstaat altijd als het niet uitkomt. En daarom is het van groot belang dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld.Onze glasservice is 24/7 bereikbaar en is indien noodzakelijk binnen een half uur ter plaatse. Glasschade melden? Bel dan direct (0527) 684431

Blesco bestaat al sinds 1991. Klaas van de berg begon in een box van 3 bij 5 meter maar al snel werd dit te klein want het werd steeds drukker en al snel verhuisde hij naar de schuur/woning die hij kon kopen van een zijlmakerij.

Dit leek op het eerste gezicht een gezicht pand maar ook hier groeide hij uit zijn jasje want er kwamen steeds meer werkzaamheden bij zoals slijpwerk en natuurlijk zijn grote hobby het maken van glas in lood en gebrandschilderde ramen als ook het zandstralen van glas.

We hadden toen een dubbel probleem want het glaszetten viel moeilijk te combineren met het maken van glas in lood daar het te druk werd voor Klaas alleen.

Daarom is zijn zoon Pieter in het vak gerold en die heeft zich op het glaszetten gerichten Klaas op het maken van glas in lood en alles wat er bij hoort.Ook hebben we weer een ander pand gekocht want er moesten machines bij komen zoals slijpmachines -boormachines een oven en een zandstraal cabine, etc, maar zoals je al raad was dit pand al snel weer te klein en hebben ze in 2008 een pand gekocht van 17-35 meter met een verdieping helemaal voor het glas in lood en de andere werkzaam heden en beneden voor het glaszetten.

We hebben een brede klanten kring met onder anderen

bouwbedrijven
klussenbureaus
schildersbedrijven - schoolgemeenschappen
kerkgemeenschappen
verzekeringsmaatschappijen
en veel particulieren .

We richten onze werkzaam heden naar geheel Flevoland en omstreken.

En ons glas in lood doen wij door geheel Nederland en soms ook het buitenland.

Service:
24-uurs service, Online offerteaanvraag, Spoedreparatie, Weekendservice

Service:
Brandwerend glas, Gelaagd glas, Glas in lood, Plaatsen van glas / glaszetter, Reparatie / herstel, Ruit reparatie / glas reparatie

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soorten glas:
Brandwerend glas, gebrandschilderde ramen, HR glas, zandstralen van glas

Diensten:
Gelaagd glas, Glascoating, Glas in lood