Schilder Jan 06-54725820 openingstijden - Herstel service inschakelen met verzekering, prijs professioneel bedrijf BV of ZZper.

Details

Adres
Schoolbrink 4
9333PK Langelo dr
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.schilderjandrenthe.nl

Wat wij doen:
Schilder Jan is al jaren een uiterst betrouwbaar schildersbedrijf uit Langelo, Drenthe en klaart iedere schildersklus.

Schilder Jan is gespecialiseerd in opdrachten voor particulieren. Elke schildersopdracht wordt professioneel aangepakt en er wordt altijd kwaliteit opgeleverd.

Bij Schilder Jan wordt iedere klus tot in de details verzorgd, met als uitgangspunt een resultaat van langdurige schoonheid. Nauwkeurig werk tegen gunstige prijzen.

Als vakkundig schildersbedrijf heeft Schilder Jan als primair uitgangspunt het leveren van professionaliteit en kwaliteit in alle diensten. Deze combinatie garandeert voor alle opdrachtgevers het beste resultaat met betrekking tot het schilderwerk.

Mijn jarenlange ervaring stelt mij bovendien in staat om volledig te voldoen aan de verwachtingen van de klant. U heeft langer profijt van mijn schilderswerkzaamheden, en kunt weer snel gebruik maken van uw huis of werkplek. Dit scheelt u geld en zorgen. Want verf die lang blijft zitten vergt weinig onderhoud. Ik gebruik de laatste technieken en de beste verfmaterialen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.Specialisatie:
Behang