Mooij Autospuiterij Nico

Details

Adres
De Veken 27
1716KE Opmeer
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Autospuiterij Nico Mooij is gespecialiseerd in het verrichten van spuit- en plaatwerk en repareren van grootmaterieel. De spuitcabine van 20 meter lang en 6 meter breed is ingesteld op vrachtwagens, touringcars, industriƫle objecten, landbouw- machines en uiteraard bestel- en personenauto's. Tevens voor het herstellen en/of spuiten van boten, caravans en campers.

Autospuiterij Nico Mooij staat voor kwaliteit en service. Het is begrijpelijk dat u uw zakelijke voertuig of materieel zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Alles kan dan in het werk gezet om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Voor personenauto's is voor u altijd een vervangende auto beschikbaar. Er wordt uitsluitend gewerkt door gekwalificeerd personeel, deze hebben de beschikking over de allernieuwste apparatuur, de beste materialen en gebruiken nieuwste technieken. Zodoende worden er producten afgeleverd waar Nico Mooij en medewerkers trots op zijn. Alles volgens de huidige milieu eisen.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Belettering, Blindering, Carrosserieherstel, Kunststofreparatie, Plaatwerkerij, Restauratie, Schadetaxatie, Spuitwerk, Uitdeuken

Diensten:
Ruit reparatie / vervangen